Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Het is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 600 g koolvis (ontdooid) 3 el zongedroogde tomatentapenade ½ tl gemalen komijn (djinten) gemalen chilipeper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g basmatirijst (zak a 1 kg) 1 eetlepel Indiase currypasta (mild (pot a 283 g)) 1 blik kokosmelk (400 ml) 300 g pangasiusfilet 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 cm verse gemberwortel 15 g verse koriander 2 sjalotten 1 teen knoflook ½ tl gemalen komijn (djinten) 2 el zoete[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlNaar aanleiding van een telefoongesprek grapt Do per mail: Beste mevrouw B., Wij als klein en startend bedrijf in ontbijtservice zijn bijzonder aangenaam[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comMexicaans; weer eens iets anders dan garnalen met knoflook en peterselie of de Aziatische varianten. Ingrediënten: 2 eetlepels olie 500 gram middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze heerlijke Indiase visschotel maakte ik vooraf al grotendeels klaar, zodat ik toen mijn eetgezelschap er was, niet te lang in de keuken hoefde te staan.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com