recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder walnoten salie

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Krab met avocado & plattekaas

Driemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars, marinade van groentjes,[...]

Een lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Gebakken scampi's in tomaten feta saus

Ik ben heel sociaal. Letterlijk, ik zou babbelen "tegen een hond met een hoedje op" (oude, West-Vlaamse uitspraak van mijn moeder), maar ook figuurlijk. Ik[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauwfilet met gegrilde mango en rode[...]

Rode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeeduivel, fregola met pompoenpuree en chorizo,[...]

Tweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Scampi's in kruidenkaassausje en paprika,[...]

Heel regelmatig krijg ik producten thuisgestuurd. Maar laat één ding duidelijk zijn: als ik niet achter het product sta, dan wordt er niet over geschreven.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Coquilles Saint Jacques uit Dieppe met[...]

Ik schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Hapje: sardientjes, appel, avocado

Iedereen heeft momenteel de mond vol over de hondshaai, vorige week verkozen tot vis van het jaar door VLAM. Welnu, ik ga in mijn eentje een pleidooi houden[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gravad lax, gepocheerd ei, polenta, gepofte[...]

Over dit gerecht kan ik kort zijn. Heel kort zelfs. Eigenlijk hoef ik er maar een iets over kwijt: als je dit wil eten, dan moet je er 3 dagen op voorhand aan[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm mi-cuit, butternut, gember, aioli

Een stukske zalm, daar kunt ge niks verkeerd mee doen. Allez, of toch wel. Blijkbaar was er onlangs een reportage in Telefacts Laat die voor nogal wat ophef[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Foodblogswap: Indische viscurry

Onlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm, zoethoutmascarpone, gebrande prei en[...]

Herinneren jullie zich nog dat ik verteld had dat ik een 'huismodel' van een Röner gekocht had om te kunnen garen op lage temperatuur? Omdat ik sappige[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Schotse zalm mi-cuit, mix van tomaten, coulis[...]

De tijd dat de tomaten alleen maar rood en rond waren, ligt al heel lang achter ons. Momenteel zijn ze er in allerlei vormen, groottes en kleuren: groen,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy