Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -800 g visfilet naar keuze -50 g boter -200 g peultjes -4 el paneermeel -peper -2 glazen droge witte wijn -50 g waterkers -1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 15 g basilicum 15 g munt 2 el wittewijnazijn 4 el olijfolie ½ teen knoflook 800 g aardappelpuree met boter (koelvers) 500 ml kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g peultjes 1 zak worteltjes (300 g) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 100 ml droge witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 300 g gekookte bieten ((schaal 500 g), geschild) 75 g boter 1 sjalot (gesnipperd) 100 ml droge witte wijn (flesje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot visfond (380 ml) 2 x 250 g schelvisfilet ((2 schaaltjes a 250 g), in 4 stukken) 125 ml witte wijn 1 ui (in 6 parten) 40 g boter (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4el olijfolie 1dl visfond 8 kleine zilveruitjes 8 mini meiknolletjes 1 rettich of koolrabi 8 champignons 50gr peultjes 12 cherry tomaatjes 0.5[...]
Bron: smulweb.nl(4 personen) Kabeljauwhaasjes (800 - 1000 gram)Halve liter witte wijn (gewurtztraminer) Potje visfond, dille, peper, zout, citroen, creme fraiche en wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram kabeljauwfilet, 4 bosuitjes, in ringetjes, 1 rode paprika, in reepjes, 150 gram peultjes, 150 gram prei, in dunne ringen, 4 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nl