Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 2 forellen, schoongemaakt 1 eetlepel Italiaanse kruiden 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 plakjes rauwe ham 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 50 g hazelnoten 30 g verse peterselie (in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 50 g spekblokjes 150 g half-om-halfgehakt 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels olie 2 eetlepels droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen (a ca. 200 g) zout (versgemalen) peper 1 citroen 150 g Serranoham 4 takjes peterselie 4 eetlepels bloem 175 ml olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 15 g verse basilicum 30 g verse peterselie 2 theelepels mosterd (pittig) 1 eetlepel witte-wijnazijn 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes volkorenbrood (bijv. Zaandammertje) 2 el mayonaise 2 augurken (fijngesneden) 1 tl gedroogde dragon (kruid, potje 7 g) ½[...]
Bron: ah.nlBij de wortelsouffle moesten we iets eten en vis leek me wel lekker. Ik wou het ook gezond houden en ik denk dat dat aardig gelukt is. forel uit de oven 2[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is een mooi zomerweekend en het einde van de zomervakantie is in zicht. Veel pakken dan nog even de auto om op de zaterdagochtend richting de Walcherse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlWeer eens een recept met vis, forel deze keer. Lekker visje, heel zacht van smaak ik denk ook voor degene die niet zulke viseters zijn. We hadden ieder een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVoor 2 personen 2 forellen Bakje kleine trostomaten 1 rode puntpaprika Paar blaadjes verse basilicum Vinaigrette Olijfolie (ik gebruikte Toscaanse van Oil[...]
Bron: calorietje.blogspot.be