Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ben je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor 2 personen 10-12 asperges, groene 1 venkel Bosje lenteuitjes 20 scampi Kokosvet eventueel quinoa (ik gebruikte een mengeling van gewone met rode quinoa)[...]
Bron: calorietje.blogspot.beHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOnder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWe noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (Ã 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (Ã 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]
Bron: ah.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor 2 personen 10-12 asperges, groene 1 venkel Bosje lenteuitjes 20 scampi Kokosvet eventueel quinoa (ik gebruikte een mengeling van gewone met rode quinoa)[...]
Bron: calorietje.blogspot.bevoor 2 personen 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en peper naar smaak 2 el bieslook 10 gamba′s 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl