Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 teen knoflook ½ bloemkool 125 ml slagroom 1 laurierblaadje 200 g peultjes 150 g haricots verts 100 g tuinerwten (pak, diepvries,) 600[...]
Bron: ah.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nl500 gram witvisfilets (naar keuze, zie boven); 4 geperste tenen knoflook; 4 geraspte trostomaten; 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie en verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nl8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel (15 ml) citroensap 1 theelepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 laurierblaadje 500 g verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 blikje tonijn 1 blikje tomatenblokjes 2 sjalotjes 3 tl. kappertjes 1 teen knoflook 1 laurierblaadje --- 2 advocado`s citroenmayonaise peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 el koriander (zaadjes) ½ citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook (in plakjes) 3 el witte wijnazijn 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nl