recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gember

Gevonden 63 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Witvis met ketjap en uien

T. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Tonijn-kerriesaus

gegeten op 19 mei 2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
gamba's op spaanse wijze

voor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s in tomatensaus

voor 2 personen Ong. 16 gambas 1 rode peper vers gemalen zwarte peper zout droge sherry verse peterselie 1 grote rode ui 3 teentjes knoflook 400 gram vers[...]

Bron: smulweb.nl
GEGRILDE GAMBA IN PITTIGE TOMATENSAUS

voor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]

Bron: smulweb.nl
Portugese kabeljauw

Ingrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeebaars met harissa en rozenblaadjes van[...]

Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig ​​en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vietnamese garnalen met karamelsaus en[...]

De foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw uit de oven met ratatouille

Mijn schoonmoeder is alleenstaand en vind het soms best ongezellig om alleen te eten. Daarom komt ze regelmatig bij ons eten. Ik probeer altijd iets te koken,[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Thaise vis met snijbonen

In dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy