Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 1 courgette,in plakjes 1 teen knoflook,fijngehakt 4 eetl olijfolie 1 theel balsamico peper en zout uit de molen 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 1 courgette,in plakjes 1 teen knoflook,fijngehakt 4 eetl olijfolie 1 theel balsamico peper en zout uit de molen 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]
Bron: smulweb.nlNog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWe noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 4 forellen zout (versgemalen) zwarte peper 1 eetlepel olie 100 g pecannoten 100 g zachte boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 scholfilets 1 el citroensap 2 el hazelnoten (fijngehakt) 50 g belegen kaas (geraspt) 1 el basilicum (fijngesneden) 1 el bieslook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g broccoli (in kleine roosjes) 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) ½ zakje elitehaver (noten-rozijnenmix, a 200 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte bietjes 3 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 1 kg knolselderij 600 ml volle melk 1 snee witbrood 50 g gezouten pecannoten 1[...]
Bron: ah.nlIk vind het altijd leuk als ik een historisch 'wist-je-datje' van een recept kan meegeven. Zo heb ik deze keer de naam eens opgezocht van mijn voorgerecht,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 120g hazelnoten 4 eetl vers citroensap 5 eetl hazelnotenlikeur, zoals Frangelico 160ml droge sherry 1/2 theel zeezout 1/2 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 gestoomde makreel of makreel filets 2 eetlepels gesnipperde rode ui 5 eetlepels gesnipperde witte ui 6 gr trassi snufje zout[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen *1UI* *1 PREI* *EVENTUEEL,3 EL. GEZOUTEN HAZELNOTEN* *75 GR.GEROOKTE SPEKBLOKJES* *1 ZAKJE HOLLANDAISESAUS(KNORR)* *ZOUT,PEPER* *2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nl