Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.com3 lepels kappertjes 1 bosje basilicum 500 g mascarpone 2 lepels grove mosterd 750 g kabeljauw zout peper 200 g bacon in plakjes Bereidingswijze Hak de[...]
Bron: smulweb.nlHallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo daar lieve lezer! Het is zaterdagochtend en ik heb al sinds dinsdagavond niet geblogd. WHAT HAPPENED? ! Ik geloof dat mijn vorige twee weken zó druk[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 stokbrood 1 eetlepel limoensap snufje peper en zout 1 teentje knoflook geperst 100 gram boter 150 gram gerookte zalm fijngeknipte basilicum[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk had zin in een lekker pittig gerecht uit de Thaise keuken en daarom maak ik dit recept voor garnalencurry. In dit recept worden grote garnalen verwarmd in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel gedroogde basilicum 1/2 theelepel zout 4 zalmfilets 30 gr boter 4 wigjes citroen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comWe geven ons lieve lijf veel kracht met avocado en een vette vis. Veel omega-3 in een lekker gerecht, eenvoud in een torentje, allemaal krachtbronnen samen.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlNa al dat heerlijke lamsvlees wordt het wel weer eens tijd voor slanke recepten. Toen ik begon aan het principe van "een leven lang fit" leek het me vooral[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngredienten: 4 plakjes tonijn 1 teen knoflook, geplet beetje olijfolie 1 blik (400 ml) gepelde tomaten 4 eetlepels Thaise vissaus ¼ van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlDaar is 'ie dan! Op facebook liet ik al weten dat ik gisteravond HEEL LEKKER heb gegeten en nu dan ein-de-lijk het recept online. Ik dronk namelijk gisteravond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl