recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder waterkers zalm

Gevonden 48 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Gegratineerde vis en gegratineerde krieltjes

Ingrediënten 2 bosuitjes 100 g gerookte zalmblokjes 200 ml slagroom (23% vet) 500 g pangasiusfilets 2 el peterselie 450 g minikrieltjes 50 g geraspte[...]

Bron: ah.nl
Gebakken kabeljauw met Parmaham en wittewijnsaus

voor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde scholfilet in zachte kerriesaus met[...]

voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauw met Parmaham en wittewijnsaus

voor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauwfilet met romige witlof en[...]

voor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]

Bron: smulweb.nl
Coquilles met vanillesaus en kaviaar

voor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte forelfilet met bloemkoolmousse,[...]

voor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met slagroom

voor 4 personen 600 g gedroogde en gezouten kabeljauw (stokvis) 1 ui 350 ml slagroom 5 aardappelen 10 olijven handje paneermeel 2 el olijfolie Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Heilbot met beurre blanc en oesterzwammen

voor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]

Bron: smulweb.nl
Coquilles met vanillesaus en kaviaar

voor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauwfilet met romige witlof en[...]

voor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]

Bron: smulweb.nl
Visfilet met amandelen in wijnsaus

Voor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw

Ingrediënten 1 ui 25 g roomboter (ongezouten, pakje a 250 g) 1 zak aardappels (kookvast (a 450 g), geschild) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Visstoofpotje met rijst

Ingrediënten 300 g witte rijst 500 g pangasiusfilets (diepvries) 1 ui 350 g prei 2 el boter 100 ml kraanwater 2 el mosterd 125 ml slagroom (bekertje) 300[...]

Bron: ah.nl
VISSCHOTEL

Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Romige vis met knapperig bladerdeeg

Ingrediënten 275 g wilde en witte rijst (pak 500 g) 4 plakjes bladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 1 bloemkool 3 tl gemalen kurkuma (koenjit) 1 beker[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy