Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmfilets 100 ml sinaasappelsap 1 venkelknol, in stukjes gesneden 1 eetlepel olijfolie hartige kruiden (Aromat bijvoorbeeld)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 babykreeften -Olijfolie -Provencaalse kruiden -Venkelzaad -Passiebloemkruid -Zeezout Hulpmiddelen Barbecueklemmen Voorbereiding -Snij de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie ½ citroen (geperst) 1 eetlepel zeezout (grof) 4 stukken zeewolffilet 75 ml ouzo (of pernod (slijter)) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bosuitje 1 kleine venkel (ca. 300 g) 1 grote aardappel (ca. 200 g) 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 g) 1 kleine tomaat 1 forel (ca.[...]
Bron: ah.nlNa een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl