Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 4 personen * 250 g kabeljauwfilet, in heel kleine stukjes * geraspte schil en sap van 1 limoen * 2 cm verse gemberwortel, geraspt * 1 eetlepel Thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuks witlofstronken 2 eetlepels sesamzaad 1 blikje tonijn op olie 1 granaat appel Dressing: 2 eetlepels peterselieblaadjes 300 ml Swinckels[...]
Bron: smulweb.nl4 middelgroot rauwe garnalen per persoon (diepvries) Marinade van: zout lichte Chinese sojasaus sherry Beslag van: bloem water of melk ei Bereidingswijze 1.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g rijst zout 1 eetl. olijfolie 4 bosuitjes, fijngesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 1 kleine rode chilipeper, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika 2 tomaten 230 gr ananas uit blik 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel maïzena 1 eetlepel olie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 6 grote St. Jakobsschelpen of 12 kleine * sap van 1 sinaasappel * 1 ½ eetlepel vloeibare honing * 3 eetlepels sojasaus * 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kleine bloemkool 2 niet te grote winterpenen of grote wortels 1 middelgrote ui 400 gram kabeljauwfilet, tilapiafilet of andere witvis 250 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g rauwe gepelde gamba`s, ontdooid - 3 tenen knoflook, uit de knijper - 1 eetlepel vers gemalen witte peper (ik heb 1/2 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlGrote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]
Bron: smulweb.nlIk ben niet zo'n visliefhebber, maar zou dat wel willen zijn omdat er zoveel gerechten zijn met vis die er zo mooi uitzien. En het is gezond. Dus zo af en toe[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl