Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 350 g rijst 1 blikje ansjovisfilets (in olie (46 g)) 2 uien (gesnipperd) 2 theelepels kappertjes (potje) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlVoor mijn periodieke mantouxtest ben ik in Amsterdam en als ik daar dan toch ben, kan ik er ook best een culinair strooptochtje aan vast plakken. Vind ik. En[...]
Bron: mangerie.blogspot.com3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje bieslook ((25 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teen knoflook 138 g ansjovisfilets (blikje à 46 g) 6 el olijfolie 300 g bladspinazie (zak) 500 g zalmfilet 1 citroen 10 g platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (diepvries, zak a 750 g) 1 Frans stokbrood (voorgebakken) 1 dl mayonaise (met yoghurt (pot a 350 ml)) 1 el pesto alla genovese[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 300 g spaghetti 400 g koolvisfilet (diepvries) 4 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook (geperst) 1 blikje ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 1 citroen 1½ dl olijfolie 4 roodbaarsfilets 1 blikje ansjovisfilets 1 el bloem 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt) zet[...]
Bron: ah.nlWe wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWitvis met een frisse en licht pittige saus; ideaal voor op een zomeravond wanneer je niet al te zwaar wil tafelen! Heerlijk in combinatie met een salade van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl