Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Ingrediënten Porties : 2 klontje boter 1/2 kleine ui, fijngehakt 50 gr gerookte zalm, in blokjes 4 eetlepels wodka 1 tomaat, gehakt 5 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 750 gr. gemengde (wok) groentes: wortel, courgette, gele paprika, broccoli, rode ui, witte ui en venkel (in ieder geval 1 hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 1 ons Serrano- of andere Mediterrane ham 1 courgette 1 rode paprika 15 cherrytomaatjes 10 zwarte olijven 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gram lasagnebladen 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd 4 lenteuitjes, in dunne ringen 1 courgette, in dunne plakken 250 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]
Bron: smulweb.nlHet was een dag met een gaatje. Zo dacht ik alles goed gepland te hebben; het volgende moment veranderden mijn plannen weer acuut. Gelukkig had ik gisteren al[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen - Tagliatelle 300 gram (ongekookt) - gerookte zalm 500 gram (wanneer in snippers) - champignons 150 gram - 2 à 3 bosuien/lenteuien -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]
Bron: smulweb.nlWe noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl