Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 25 1 rijpe avocado 1 blikje tonijn (in water) peper en zout 1 ui Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Extra tijd: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlDe laatste week vakantie gaat al in, dus we gaan ons nog een beetje extra amuseren met kleine hapjes op de blog. De zon is er, vakantie, voetjes in het water,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 citroen, schoongeboend 2 eetrijpe avocado′s handvol verse koriander, gesneden evt. rood spaans pepertje 3 el olijfolie 750 g verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Halve spaanse rode peper,2 teentjes knoflook,4 grote ongepelde gamba′s,1 rode grapefruit,1avocado,3takjes verse koriander,100ml[...]
Bron: smulweb.nlMaaltijdsalade met zalm en avocadomayonaise Ik kan niet genoeg krijgen van salades en zeker als het voorjaar of de zomer er aankomt. Dit is een heerlijke[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond voluit genoten van wraps met gerookte zalm, verse bladspinazie, romige avocado en bieslook, verse roomkaas. Altijd een groot succesnr, fleurig om[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTuna tartare, the story holds, was invented in Los Angeles in 1983. Chef Shigefume Tachibe is believed to be the first who came up with the recipe, putting it[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 1 Fougasse de Champaign (afbakbrood) 2 bosuitjes 200 g gerookte makreelfilet 1/2 pot guacamoledip (a 300 ml) 1 zakje rucolasla (30 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 2 personen 1 diepvries kreeft Court-bouillon Voor de geconfijte citroen: 1 citroen 1/2 eetlepel vloeibare honing 1 theelepel witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet moet niet moeilijk zijn om lekker te zijn. Dit gerechtje bewijst het. Voor 4 personen 500 gr ongepelde garnalen 4 tomaten 4 avocado's 4 hardgekookte eieren[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlGerookte Makreel met Avocado Salade en Ramenas dressing Ingredienten 350 gram gerookte makreel 125 gram waterkers en rucola (gemengd) 2 rijpe avocado`s[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl