kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | kippenragout smulweb
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder kruidnagel

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Provencaalse vis- en vlees marinade (of sla[...]

voor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl

Vis in Zoutkorst

Een verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Coquilles Saint Jacques

Coquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]

Bron: martinehilverda.blogspot.nl
Zalm in papillot

Vandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Vis in zoutkorst met aïoli

Ik heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Makreel in vijgenblad van de bbq

Na het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Zeebaars van de BBQ met lamsoor

We wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met Spek in Braadzak

Kabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Gamberoni al rosmarino - rosemarijnscampi`s

voor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]

Bron: smulweb.nl
Forel en papillote

Forellen Tuinkruiden zoals, peterselie, koriander, basilicum, tijm, rozemarijn 1 citroen Zout en peper Hulpmiddelen Per vis een vel wit papier.(aan visboer[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met kruiden

voor 4 personen 1 grote schoongemaakte forel, (of voor ieder 1 kleine) ca 25 gram verse kruiden zoals rozemarijn,dille, dragon, tijm, basilicum 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s gefrituurd

voor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde gamba's

8-10 ontpelde diepvries gamba′s, knoflook, cayennepeper, sap van 1/2 citroen, 1 citroen in partjes, zout, 2 el rozemarijn 4x Smult + 24-delige BK[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy