Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 250 g zalmfilet versgemalen zwarte peper zeezout 1 eetlepel zonnebloemolie ½ potje geraspte mierikswortel (a 140 g) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tonijnsteak (150 g) 1 eetlepel olijfolie (met citroenaroma) 1 eetlepel limoensap 2 eetlepels foreleieren (potje a 50 g) 2 takje peterselie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen Bereidingswijze Snijd de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 6 lente-uitjes, schoongemaakt en fijngehakt - 1 tot 2 verse rode Spaanse pepers, naar smaak, ontdaan van de zaadjes, fijngehakt - een bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen Elke dag iets lekkers! 4 x[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlEen gebakken stukje tonijn vind ik naast heel lekker, ook altijd heel bijzonder. Omdat het niet echt een vissige smaak heeft. Gebakken tonijn heeft zowel wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 400 g couscous 100 g rozijnen 12 eetlepels olijfolie 2 sinaasappels (uitgeperst) 2 zakjes verse basilicum[...]
Bron: ah.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl200 gr. tonijn in water, uitgelekt en in flinters 1 rijpe avocado 1 grote tomaat, ontveld en ontpit 1 sjalotje, fijngehakt sap van 1 limoen 1 eetl. platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl