Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 1 ui 25 g roomboter (ongezouten, pakje a 250 g) 1 zak aardappels (kookvast (a 450 g), geschild) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nlRijst 1kilo aardappels gekookte eieren blikje mais tonijn augurken in blokjes tomaten en komkomer slasaus zout olijven Hulpmiddelen 1 SoepKom 1 Kookpan 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVanavond heerlijk buiten gegeten, een heerlijke doordeweekse gevarieerde maaltijd met witvis en allemaal lekkere andere ingrediënten uit de "Gezond eten, april[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 uien 4 zoete puntpaprika's 3 el olijfolie 20 g platte peterselie 2 el zwarte olijven 400 g tilapiafilets 800 g[...]
Bron: ah.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 gare aardappelen, gepureerd 425g sardines in tomatensaus 410g uitgelekte mais uit blik - 1 ui, fijn 3 grote eieren 1 e peterselie, fijn zout[...]
Bron: smulweb.nl