recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met boter

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Zalmfilet met broccoli en tagliatelle

voor 4 personen 3 eieren 150 ml witte wijn 2 uitjes, gesnipperd 6 teentjes knoflook, 2 gepeld, 4 in plakjes 1 laurierblad scheutje witte-wijnazijn 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen in pikante roomsaus

voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl

Pepesan op zijn Peters:

voor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Pikante Scampi`s in knoflookboter

voor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]

Bron: smulweb.nl
Pikante Scampi`s in knoflookboter

voor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen in pikante roomsaus

voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
Citroenpappardelle met kabeljauw

voor 4 personen 25 gr. boter 1 sjalot, gesnipperd 500 ml droge witte wijn 1 pot visfond (380 ml) 1 flesje kookroom light 2 citroenen schoongeboend 500 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Mindblowing Hawaiiaanse sashimi in[...]

voor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zeeduivel met zalm, spinazie en[...]

voor 10 personen Voor de zeeduivel-zalmrolletjes: 800 g zeeduivelfilet (niet te dikke, maar lange stukken) 150 g zalmfilet 150 g gerookte zalm 400 g wilde[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Noorse kreeft met vanille en specerijen uit[...]

voor 4 personen 4 Noorse kreeften van 450 gram elk - pasta : 2 citroenstokken, 1 stukje verse gember, 1 piment d′espelette (pili-pili), 2 sjalotten, een[...]

Bron: smulweb.nl
Mindblowing Hawaiiaanse sashimi in[...]

voor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy