Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (diepvries, zak 500 g) 1 kropsla (gewassen) 50 g ongezouten pinda's (zak 250 g) 1 teen knoflook 7½ g basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 1 rode paprika (in stukjes) 1 komkommer (geschild) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in schuine ringetjes) 5 el tikka[...]
Bron: ah.nlIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr heilbotfilet zeezout en grof gemalen peper 2 eieren 1 flesje donker bier 300g bloem 1 1/2 theel bakpoeder 1/2 theel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olie om in te bakken, 1 rode paprika, 1 komkommer, 6 bosuien, 5 el. tikka masalasaus, 1 bekertje slagroom (125 ml.), 400 gr. zalmfilet, 1[...]
Bron: smulweb.nl