Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
voor 2 personen Krieltjes 700 g Krieltjes met schil `n scheut Zonnebloemolie `n scheut Olijfolie `n klontje Boter Kruidenzout, Provenciaalsekruiden Paprika-,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g witte rijst 2 el olijfolie 1 zak Mexicaanse wokgroenten (750 g, diepvries) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g snelkookrijst 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 2 rode pepers 100 ml lichte sojasaus 3 eetlepels sesamolie 200 ml sake (slijter) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blikje zalm ((ca. 200 g), uitgelekt) 12 trostomaten 250 g pilavrijst (voorgekookt) ½ citroen (geraspt en geperst) 2 sneetjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 eetlepels olijfolie ½ pak risottorijst (pak a 500 g) fruitpeper (molentje (70 g)) 1 pot visfond (380 ml) 2 zakken Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIk ben heel sociaal. Letterlijk, ik zou babbelen "tegen een hond met een hoedje op" (oude, West-Vlaamse uitspraak van mijn moeder), maar ook figuurlijk. Ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAardappelen hebben tegenwoordig vaak een slechte naam. Ik begrijp dat elke dag aardappelen eten niet echt de gezondste keuze is maar helemaal geen aardappelen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 400 gr basmati rijst 1 limoen 3 lente-uitjes 500 gr stevige visfilet (bijv. roodbaars, pangasius of zalm) 600 gr sperzieboontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nl300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comErgens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 13 februari Best wel wat werk, maar erg leuk om te doen, en ook nog lekker. Voor 4-6 personen 11 plakjes bladerdeeg, 1 geklutst ei, 3 hardgekookte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 250 g zilvervliesrijst 1 ui 1 paprikamix (3 stuks groen en rood en geel) 2 el olijfolie 400 g koolvisfilets 400 g tomatenblokjes 2 el[...]
Bron: ah.nlGoedenavond!! Er is een groot mysterie gaande. Eén van de eerste blogposts die ik schreef, was die met het recept van deze koolvis met roomkaas uit de oven en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 350 g rijst 1 blikje ansjovisfilets (in olie (46 g)) 2 uien (gesnipperd) 2 theelepels kappertjes (potje) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el arachideolie 400 g wilde spinazie 2 uien 4 cm verse gember 2 el garam masala (specerijenmengsel, blikje) 1 schaal tastytomtrostomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 400 g koolvisfilet (diepvries) 2 eetlepels bloem (gezeefd) 250 ml slagroom 1 eetlepel gedroogde dille 400 g snelkook[...]
Bron: ah.nl