Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIk heb al een paar keer getwijfeld in de Landwinkel of ik een potje zeekraalzilt zou kopen want goedkoop is het niet. Je gebruikt zeekraalzilt in plaats van[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb al een paar keer getwijfeld in de Landwinkel of ik een potje zeekraalzilt zou kopen want goedkoop is het niet. Je gebruikt zeekraalzilt in plaats van[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 500 g gerookte zalm, dille, 10 g zeezout, 5 sjalotjes, 1 eiwit Voor de scampi′s: 1 kopje gezeefde bloem, ? flesje Bavaria,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets (zonder graten en huid)van ca. 100 gr./stuk. Sap van 1 citroen. Zout. Zwarte peper uit de molen. Goede zonnebloemolie. Iets[...]
Bron: smulweb.nl800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]
Bron: smulweb.nlHet cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]
Bron: smulweb.nl