Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Wat ik zelf het meest geweldig vind aan deze garnalencocktail, is het randje van peterseliegroen. (glas ondersteboven dopen in achtereenvolgens eiwit en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlDe Feestdagen komen er weer aan en dan staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu. · 4 eetlepels mayonaise · 1 eetlepel ketchup[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 gamba′s, schoongemaakt 12 dunne plakjes bacon 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook 1/2 el olijfolie 2 el cognac 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]
Bron: smulweb.nl