recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder sla

Gevonden 26 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencocktail op gemengde salade

Ingrediënten Porties : 6 150 gr light mayonaise 2 theelepels cognac 2 theelepels ketchup zout en versgemalen zwarte peper 2 eetlepels fijngehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen in olie met knoflook

250g Gamba`s of andere garnalen 2 tenen knoflook 2 eetlepels ketjup Scheut whisky of cognac (+/- 3 eetlepels) 4 eetlepels witte wijnazijn Flinke scheut[...]

Bron: smulweb.nl

Zalm in roomsaus

voor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]

Bron: smulweb.nl
Vis

Vis

voor 6 personen 1.5 eiwitten -2 preien -1 zalmforelfilet -1 bouquet garni -2 kreeftenkarkassen -250 gr. zalmfilet -150 gr. snoekbaarsfilet -2 dl. wijn, witte[...]

Bron: smulweb.nl
Vis

Vis

voor 6 personen 1 1/2 eiwitten - 2 preien - 1 zalmforelfilet - 1 bouquet garni - 2 kreeftenkarkassen - 250 gram zalmfilet - 150 gram snoekbaarsfilet - 2 dl.[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft Thermidor

voor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]

Bron: smulweb.nl
homard (kreeft) thermidor.

voor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen met verse cocktailsaus

8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba's in room en Cognac gegaard

voor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]

Bron: smulweb.nl
gravad lax

STAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmousse van Nico D.

Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Vis op het menu

Scampi's in duivelsaus. Heerlijk ;-) Wat heb je nodig? Ingrediënten (4 personen) 500 gram scampi GEPELD 1 el cognac 1 sjalotje fijngesnipperd 1 doos[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Zoute haring met geitenkaas

voor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde zwaardvis met een sausje van room en[...]

voor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]

Bron: smulweb.nl
Zoute haring met geitenkaas

voor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen met Ananas (Camarao com Abacaxi)

voor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalenspiesjes met pancetta

Ingrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]

Bron: allrecipes.nl
Tonijn met tomatentapenade

voor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]

Bron: smulweb.nl
VERSE FOREL GEVULD MET MOUSSE VAN ZALM

voor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy