recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder zeeduivel

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencocktail anno jaren '80

Wat ik zelf het meest geweldig vind aan deze garnalencocktail, is het randje van peterseliegroen. (glas ondersteboven dopen in achtereenvolgens eiwit en[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gamba's in room en Cognac gegaard

voor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]

Bron: smulweb.nl

Gegrilde gamba's in bacon

voor 4 personen 12 gamba′s, schoongemaakt 12 dunne plakjes bacon 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook 1/2 el olijfolie 2 el cognac 400 gr[...]

Bron: smulweb.nl
gravad lax

STAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]

Bron: smulweb.nl
gravad lax

STAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]

Bron: smulweb.nl
SCAMPI FRITTI

800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm in roomsaus

voor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]

Bron: smulweb.nl
homard (kreeft) thermidor.

voor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]

Bron: smulweb.nl
gravad lax

STAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmousse van Nico D.

Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Garnalen cocktail met zelfgemaakte[...]

De Feestdagen komen er weer aan en dan staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu. · 4 eetlepels mayonaise · 1 eetlepel ketchup[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Zoute haring met geitenkaas

voor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde zwaardvis met een sausje van room en[...]

voor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]

Bron: smulweb.nl
Zoute haring met geitenkaas

voor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen met Ananas (Camarao com Abacaxi)

voor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijn met tomatentapenade

voor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba's in room en Cognac gegaard

voor 4 personen 2 maatjes cognac 0,5 liter room 0,5 theelepeltje chili poeder 6 slagen uit de pepermolen (zwarte) Zout naar smaak 4 eetlepels Demi glace[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy