Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 99 recepten
voor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmmoten of stukken filet, à circa 125 g 150 ml droge witte wijn 1-2 laurierblaadjes reepjes citroenschil peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote roze grapefruits 2 el olijfolie, extra vergine 2 grote uien, gehalveerd en in plakjes gesneden 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram kabeljauwfilet * 2 dl wijn (wit/droog) * 1 ui * 1 paprika (groen) * 1 paprika (rood) * 70 gram tomatenpuree * 8 aardappelen * 1[...]
Bron: smulweb.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 200 ml groentebouillon (van tablet) 1 prei (gewassen en in halve ringen) 250 g zalmhaasje 3 blaadjes[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nl