Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Na een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlKabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGevulde Zalm Wil je met de feestdagen eens van de kalkoen, eend of gourmetten af En iets heel iets anders serveren? Dit is dan een ideaal gerecht Je kunt het[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlCaribean Crabmeat Salade met Romige Gember Dressing Nu we toch met de crab in de weer zijn en het heerlijk lenteweer is. Heb ik nog een heerlijke crabsalade[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDit heerlijke recept is een creatie van mijn schoonvader! Tegenwoordig kun je vrij makkelijk aan verse dragon komen. Verse dragon smaakt anders dan gedroogde[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 110 ml olijfolie 1 eetlepel Franse mosterd 3 teentjes knoflook, fijngesneden het sap van 1 citroen het sap van 1 sinaasappel 1[...]
Bron: allrecipes.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIdee 1}reepjes zalm,gekruid met zout en verse dille,even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd,een scheutje witte wijn en een lepeltje room fris.[...]
Bron: smulweb.nl