recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder knoflook

Gevonden 60 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zeebaars in de pan, kerrierisotto met spek en[...]

Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Kabeljauw, spinazie, blanke boter

Kabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauw met krokant korstje

Als blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm dugléré met duchesse aardappelen

Eén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Roodbaars, Jonagold appelen, beurre blanc,[...]

Roodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

Het Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rivierkreeftjes, mango, appel, mergpompoen,[...]

Waaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gebakken zalm met erwtenrisotto en gekonfijte[...]

Ik maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gebakken gamba's met tomatenfondant

voor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmfilet in zuring-roomsaus

Saumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Pittige gamba`s

voor 2 personen Ca. 6 gepelde gamba`s 1 dikke groene peper (zonder zaden en in ringen) 1 teentje look (fijngehakt) 1 el fijngehakte bladpeterselie 2[...]

Bron: smulweb.nl
gestoofde vis met kappertjessaus

gegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Romige Schol rolletjes met gerookte zalm en[...]

voor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]

Bron: smulweb.nl
Vispotje

Ik heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Visgratin met peultjes

voor 4 personen -800 g visfilet naar keuze -50 g boter -200 g peultjes -4 el paneermeel -peper -2 glazen droge witte wijn -50 g waterkers -1 dl room[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketje met venkel

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]

Bron: ah.nl
Tonijn op de wijze van Genua

Er gaat niets boven goede verse tonijn die even om en om gegrild of gebakken is, 'seared', geschroeid, zoals ze in Amerika zeggen. Maar heb je die niet in de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeeduivel, mossel, champignons, selder,[...]

Ik had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy