recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met kreeft

Gevonden 10 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft met vanillesaus

"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl

homard (kreeft) thermidor.

voor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft Thermidor

voor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft Thermidor

voor 2 personen 2 verse kreeften, 25 ml olie, 1 middelgrote ui, 100 gram Parmezaanse kaas, 150 gram champignons, 2 eetl. broodkruimels, 2 eetl. boter, 200 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft Thermidor

voor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft met gestoofde zeesla en kreeftenjus

voor 4 personen 800 gram zeewier - 1 sjalot - 2 vers gekookte kreeften - boter - 1/2 dl. witte wijn - 4 dl. kreeftenbouillon - 5 klontjes koude boter - 2[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft met gestoofde zeesla en kreeftenjus

voor 4 personen 800 gr. zeewier 1 sjalot 2 kreeften, verse, gekookte Boter 0.5 dl. wijn, witte 4 dl. kreeftenbouillon 5 klontjes boter, koude 2 el. bieslook,[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft met kerrie

voor 4 personen -2 kreeften van circa 600 g -**3 liter court-bouillon -30 ml olie -50 g fijngesnipperde sjalot -2 tenen knoflook (uit de knijper) -10 g[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft op Kantonese wijze

voor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy