Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeel regelmatig krijg ik producten thuisgestuurd. Maar laat één ding duidelijk zijn: als ik niet achter het product sta, dan wordt er niet over geschreven.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor een kookboeken en -tijdschriften junkie als ik krijg ik per maand/ week/ dag een heleboel recepten onder ogen. En daar maak ik een keuze uit om te gaan[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVis Garnalen Sheperd`s Pie Ingredienten: 400 gram zoete aardappelen Zout 1 prei 2 wortelen 1 knoflookteentje 400 gram visfilet (schoongemaakt zonder vel) 400[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr zuurkool 500 ml water 250 ml witte wijn 1 klein blikje (ong. 200 gr) ananasstukjes 2 slagersrookworsten ruim 1 kilo[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 300 gram gefileerde verse Noorse zalm; 2 theel. limoen- of citroensap; 400 gram gefileerde kabeljauw of andere stevige zeevis; 1 dl melk; 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 velletjes bladerdeeg (diepvries); 500 gr zalmfilet; 150 gr Hollandse garnalen; 2 dl witte wijn (bv riesling of chardonnay); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 600 gram verse visfilet (panga) - 100 gram mager rookspek in blokjes - 2 middelgrote uien - 2 teentjes knoflook - 600 gram aardappelen - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 heilbotfilets (elk 200 g) -1 gesnipperde ui -1 mespuntje dille -2 el boter of margarine -zout en peper -1/8 liter droge witte wijn -100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (vastkokers, geschild en in schijfjes) 50 gr boter 1 flinke ui (in halve ringen) 40 gr bloem (gezeefd) 3 dl volle melk 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl