Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stukken zalmhaasje (a 125 g) 2 tl garam masala 1 tl citroensap 3 el zonnebloemolie 3 bosuitjes (in stukken van 1 cm) 150 ml geslagen room[...]
Bron: ah.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 forellen, afgespoeld en droog gedept 2 el citroenolijfolie (Oil & Vinegar) 2 tl Saveurade Fréjus (Oil & Vinegar) 3 bosuitjes 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 stukken zalmfilet van 125 g * 2 eetlepels citroensap * 750 g broccoli * 100 ml halfvolle melk * 2 eetlepels olijfolie * 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram gefileerde zalm 1 stuks rode chilipeper 1 stuks sap van limoen 1 stuks ei 1 stuks gemberwortel 2 ,5 cm, geraspt 2 theelepels thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gerookte zalm, kappertjes, creme fraise,bosui,citroen. Bladerdeeg Hulpmiddelen Garneerring Voorbereiding Snij de zalm,3 stengels bosui,rasp[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 rauwe gepelde gamba`s 100ml Cardini`s Honey Mustard Dressing ½ mango ½ rode paprika ½ gele paprika 1 bosuitje een paar[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 300 g zalmfilet 8 g dille (bakje 15 g) 3 takjes platte peterselie 1 bosui 2 el kappertjes 1 el olijfolie 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nl