Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Thaise Citroen-Koriander Saus 1/2 rode paprika, fijngesneden 1/2 rode ui, fijngesneden 1 tl gehakte knoflook 4 el sojasaus 1 el olie 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram gamba′s (scampi′s, of grote garnalen) olijfolie 1 ui 3 dl room 1 visbouillonblokje 2 eetl sherry 1 eetl paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. zwaardvismoten in niet te grote stukken gesneden 1 eetl. gekneusde zwarte peper 3 eetl.olie 3 teentjes knoflook in dunne plakjes 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Acht chinese koolbladeren; ca 400 g witvis ? in ieder geval genoeg voor zestien stukjes van 6x6 cm; drie el zoete chilisaus; 1 el oestersaus;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr spercieboontjes (schoongemaakt, evt gehalveerd) 4 witvisfilets van elk ca 150-200 gr (bv kabeljauw, schelvis of tongfiletjes) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 courgette (in de lengte gehalveerd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 cm verse gember (geschild) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nlIk had zin in een Oosters gerecht, maar daar botsen de principes van "Een leven lang fit" toch wel mee. Want Oosterse gerechten worden doorgaans geserveerd met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl1 zalmfilet per persoon 300 gr brocolli Verse gember, 1 cm fijngehakt Rode peper, fijngehakt 2 koflookteentje in plakjes Sojasaus Oestersaus sesamzaadjes[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 4 zalmfilets of zalmmoten 2 el olijfolie zout en versgemalen peper 1 bakje oesterzwammen 2 el zonnebloemolie 2 sjalotjes, fijngesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepelde gamba's, verse knoflook en gember, spaanse peper, blik cocosmelk, rood uitje of een paar sjalotjes, 200 ml. oestersaus, 4[...]
Bron: smulweb.nl