Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nl8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram witvisfilets (naar keuze, zie boven); 4 geperste tenen knoflook; 4 geraspte trostomaten; 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie en verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWarme garnalen met knoflook als voorgerecht. Ingrediënten : 2 kilo gamba's (tijgergarnalen) ½ theelepel gerookt paprikapoeder chilivlokken laurierblaadjes[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl