Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen Visbouillon of 3 tabletten Peen, ui en prei Soja Gember Dille Bleekselderij Paksoi Parijse worteltjes Sperziebonen Ananas Vis zoals zalm,[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk gerecht, niet moeilijk te maken en geschikt voor feestelijke dagen. Heek of merluzza vind je vooral op de markt. Ingrediënten: 1 staartstuk van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 pak witte rijstbuiltjes (250 g) 1 rode paprika 2 schaaltjes kabeljauwfilet (` ca. 200 g) 6 eetlepels zonnebloemolie 1 zak gesneden prei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 kleine prei (in ringen) 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 1 tl zwarte peperkorrels 1/2 bakje basilicum ((a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 2 personen: 170 gram rijst (pandan of basmati) 500 ml visbouillon (van 1 blokje) 1 ui, gesnipperd 1 stuk prei (200 gram) in ringen 3 lepels[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g prei in ringetjes van 1 cm (zonder het stugge groen), 300 g koolvis- of kabeljauwfilet, 100 goudreinet in dunne schijfjes omgeschept met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nl