recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder spruitjes

Gevonden 93 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Super kabeljauw met een meditteraan laagje uit[...]

voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl

Heilbot, butternut, peterselieolie, sabayon van[...]

't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Slasoep, coquilles, spekjes

Dat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars in de pan, kerrierisotto met spek en[...]

Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen kokossoep met lente ui

voor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken gamba's met tomatenfondant

voor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s met chantarellen

voor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]

Bron: smulweb.nl
Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade

- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]

Bron: smulweb.nl
Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus

voor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmfilet in zuring-roomsaus

Saumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
zalm met kruidenkaassaus

gegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zeeduivel met abrikozen/saffraan compote

voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm uit de oven met zeekraal en rosé

Mijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Knoflookgarnalen van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Zalmtartaar op blini`s

voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketje met venkel

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]

Bron: ah.nl
Viskoekjes met kaas en groene kruiden

voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalencurry met spinazie

Ingrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]

Bron: ah.nl
Gerookte makreel met een saus van Rodenbach[...]

De cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy