Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
gegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMijn eerste kook filmpje. Kijk en kook plezier. Opmerking om te verbeteren, heel graag..... What you need for this dish: -1 gekookte (gegrilde) makreel - 1[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 12 reuzengarnalen (ontdooid) 8 kiphaasjes 2 el rijstazijn 3 el sesamolie mespunt Chinees (vijfkruidenpoeder) 2 sjalotten (gesnipperd) 5 el[...]
Bron: ah.nlVrolijk Pasen! Wat fijn hè, een dagje extra vrij, de lente voor de deur....een uurtje langer licht. Ik vind het geweldig. Wat ik vroeger ook geweldig vond, was[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl100 g tonijn in eigen nat(blik) 5 ansjovisreepjes in olijfolie 2 tl kappertjes 1 sjalot 4 eetl. mayonaise 2 takjes peterselie (vers) 10 blaadjes basilicum 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. tempurabloem (toko′s of grote supermarkten0 1 1/2 dl.ijskoud bronwater met koolzuur zonnebloemolie Naar keuze stukjes:(2 cm)[...]
Bron: smulweb.nl600 g diepgevroren gamba′s 4 versnipperde sjalotjes 2 teentjes knoflook (facultatief). Marinade: 1 dl olijfolie cayennepeper paprikapoeder tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 20 gamba′s, 150 gr boter, 2 sjalotten, een bosje peterselie, 3 tenen look 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba′s - 1/4 l room - 150 gr boter of olie - scheutje Vodka - 1/2 l visfumet - 2 el tomatenketchup - 2 tomaten - 2 sjalotten - 1[...]
Bron: smulweb.nl