Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr spercieboontjes (schoongemaakt, evt gehalveerd) 4 witvisfilets van elk ca 150-200 gr (bv kabeljauw, schelvis of tongfiletjes) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kleine kabeljauwfilets 4 tomaten 4 sjalotjes paar teentjes knoflook olijfolie (extra virgine) met wat groene kruiden (basilicim)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Scampi, sjalot, wortel,look, olijfolie, room ketchup, worshestersaus, mosterd,curry,pernod of ricard Voorbereiding Sjalotten snipperen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 2 theelepel gehakte gember of stukje geraspte gemberwortel, 1/2 theelepel chilipoeder of paprikapoeder, 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 1 eetlepel koolzaadolie (of zonnebloemolie) 1 eetlepel Thaise rode currypasta, of meer naar smaak 1 teentje knoflook, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter, verdeeld 4 (200 gr) zalmfilets 2 sjalotjes, gesnipperd 1 zak verse spinazie (ongeveer 250 gr) 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sint-jakobsschelpen 100 ml droge witte wijn (Probeer Muscadet of Gros Plan, of een droge witte wijn uit de Loire vallei) 25 gr[...]
Bron: allrecipes.nlGevulde Forel: Ingredienten: 16 plakjes ontbijtspek 50 g boter 2 sjalotjes fijngehakt 1 teentje knoflook fijngehakt 150 g champignons in plakjes 2 eetlepels[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g. zalmfilet (haal dit bij een vishandelaar waar je een goede relatie mee hebt, zodat vers ook echt vers is); 200 g. gerookte zalm;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 sjalotjes 4 zoetzure augurken 100 g groene olijven zonder pit 2 potten Haring in Tomaten-madeirasaus (Ã 310 g) 1 meergranenstokbrood 1[...]
Bron: ah.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw, zout, 1 eetl. asem, 4 sjalottes, 1 teentje knoflook, 1 ontpitte lombok,1 theel. koenir poeder, 1 schijfje gember of 1[...]
Bron: smulweb.nl