Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 kilo vastkokende aardappels 2 uien 400 g zalmfilet 1 pot aardappel anders (tuinkuiden-knoflook (390 ml)) 1 zak gemengde friséesla (200 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappels ½ zak pan tostado met knoflook (geroosterde halve broodjes, a 150 g) 50 g kruidenboter (bakje a 100 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gedroogde linzen (pak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 pot verse kruiden voor bij vis[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlGoedenavond iedereen!! Vanavond heb ik lekker luxe voor mezelf gekookt, happy newyear to me! Ik at zalm met soyahoning-saus, lekkere aardappeltjes en saaie[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk had een etentje voor de familie gemaakt en hetzelfde recept heb ik later ook nog gebruikt tijdens het etentje met de buurt. Toen had ik de zalm uit elkaar[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr. groene aspergetips ½ krop frisee sla 20 gr. honing 15 gr. grove mosterd 50 cc. blanke azijn 50 cc. olijfolie 70 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gr rauwe reuzengarnalen, ontdooid indien uit de diepvries* blaadjes sla en schijfjes limoen, ter garnering* Marinade: Geraspte schil en[...]
Bron: smulweb.nl