Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2-4 zeebaarsfilets (in totaal ong. 800 gr) 12 plakjes gerookte spek 50 gr Provençaalse kruiden 2 eetlepels citroensap zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr bruine rijst 2 sinaasappels 1 citroen 1 theelepel basterdsuiker 10 gr boter 4 roodbaars filets 4 zongedroogde tomaten[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten zout 1 pak spinazie (diepvries) (450 g) 400 g fusilli (pasta) 50 g boter of margarine 400 g forelfilets 2 bakjes verse groene pesto (Ã 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot visfond (380 ml) 1 envelopje saffraandraadjes 2 dl koksroom 75 g zeeaster (groente) 1 eetlepel sherry 100 g gerookte zalmblokjes zout[...]
Bron: ah.nlJe kunt de zalm zowel in de pan als in de oven bakken. In feite is het een simpel receptje als je hem met Iglo dievriesspinazie met Boursin maakt. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pak diepvries kabeljauw /witvis 1/2 el boter zout citroensap 1 pak diepvriesspinazie 50 gram jong belegen kaas of een paar eetlepels room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter, verdeeld 2 eetlepels droge witte wijn 1 sjalotje, fijngesneden 200 gr verse spinazie, gewassen en uitgelekt 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter, verdeeld 4 (200 gr) zalmfilets 2 sjalotjes, gesnipperd 1 zak verse spinazie (ongeveer 250 gr) 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 ml witte wijn 750 gr kabeljauw 750 gr verse spinazie 35 gr boter 1 eetlepel bloem 300 ml melk 100 ml koffieroom 150-200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 Noorse kreeften van 450 gram elk - pasta : 2 citroenstokken, 1 stukje verse gember, 1 piment d′espelette (pili-pili), 2 sjalotten, een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 forellen (panklaar) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie of 25 gram boter 1 limoen (in dunne plakjes) 2 eetlepels droge sherry of witte wijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak diepvries kabeljauw /witvis 1/2 el boter zout citroensap 1 pak diepvriesspinazie 50 gram jong belegen kaas of een paar eetlepels room[...]
Bron: smulweb.nl