Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlLekker fris voorgerecht dat smaakt naar meer… De vriezer ligt vol met zakjes rauwe grote garnalen. Er kan niets meer bij…. Dus de afgelopen week en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 50 g basmatirijst 1 limoen 2 eetlepels olijfolie mild 2 takjes peterselie 150 g kabeljauwfilet zout (versgemalen) zwarte peper 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje verse basilicum (15 g) 1 limoen (schoongeboend) ½ theelepel chilivlokken zeezout (grof) 10 ml olijfolie extra vierge 2[...]
Bron: ah.nlEenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 15 gr basilicum* 1 limoen, schoongeboend* ½ el. chilivlokken* grof zeezout* 10 el. olijfolie extra vierge* 2 venkelknollen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grotere zalmforellen, een verpakking wijnbladeren (turkse winkel), 2 venkelknollen, veel verse peterselie (per vis 1 struik), 3 limoenen, 4[...]
Bron: smulweb.nl