recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tonijn

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes met venkelsalade

Ik heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Zalmforel met bloemkoolroom

2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]

Bron: smulweb.nl

Zalmtartaar

Tartaar van gerookte en rauwe Zalm met Avocado en Komkommer Ingrediënten 200 g verse zalmfilet (zonder vel) 200 g gerookte zalm (bij voorkeur niet in plakjes)[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Gesmoorde kreeft uit Madame Bovary

voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]

Bron: smulweb.nl
gerookte heilbot met tomatenvinaigrette

voor 8 personen - 150 gram gerookte heilbot - 2 sjalotten - 5 cl balsamico-azijn - 10 cl olijfolie - 1 citroen - 1 tomaat - verse groene kruiden (kervel,[...]

Bron: smulweb.nl
Gesmoorde kreeft uit Madame Bovary

voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauw met kruidenkorst

Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zalm met kruiden-beurre blanc

Ingrediënten 2 pakken zalmfilet (voordeelverpakkingen a 650 g) 2 citroenen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 100 ml droge witte wijn 2[...]

Bron: ah.nl
Zalm in romige dragonsaus van Nigella

Een makkelijk en smakelijk recept van Nigella waar je niet al te veel ingrediënten voor in huis hoeft te halen. Ingrediënten: 60 ml droge witte vermouth 1 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Hollandse viskoekjes met remouladesaus

Beetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hollands Vispotje

Hollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Garnalen kroketjes

Belgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Kipfilet 'en papillotte' met[...]

Een heerlijk licht gerecht. Ik heb het geserveerd met knoflookaardappeltjes en wortel met bosui uit de oven. Een glas chardonnay erbij en je hebt een[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Boterige Vis uit de oven met asperges en olijven

Met zalm Handig voor het koken voor een groep. Langzaam roosteren van een enkele grote visfilet in plaats van het maken van meerdere kleine - het zorgt ervoor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeebaars met champagne en druiven

voor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]

Bron: smulweb.nl
Kruidige zeevruchten met witte wijn en champagne

voor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy