Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaaltijdsalade met zalm en avocadomayonaise Ik kan niet genoeg krijgen van salades en zeker als het voorjaar of de zomer er aankomt. Dit is een heerlijke[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze zalmspiesen heb ik wederom mijn elektrische Cuisinart Grill gebruikt. Snel klaar, groot succes. Zalm met dille en citroen van de grill Recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 250 gram gerookte zalm 2 eetlepels mayonaise kruiden, naar smaak (bijv. kerriepoeder, dille, peper, zout) 2 eieren, hardgekookt[...]
Bron: allrecipes.nlEen simpele vistaart... Je hebt er niet zoveel voor nodig (aardappelen, vis uiteraard (;-)), dille...) maar het smaakt heerlijk, vooral als je snel wil gaan en[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beVispotje met courgette pasta Gisteren had ik even geen inspiratie voor een visgerecht. Een oproep via Facebook leverde een stroom aan reacties op. Iedereen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl