Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 12 personen Gerookte zalm, Creme Fraiche (voor koude gerechten), bieslook. 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70) Bestel[...]
Bron: smulweb.nlHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlTerug van een hele tijd weg geweest. Wat was mijn lekkerste maaltje tot nu toe in januari 2008, de Forel met winterse groenten uit de oven. De forel blijft een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 6 personen 24 coquilles, 12 plakken panchetta, 150 Gr. Prei,30 cl room, bos kervel, 300 Gr. Risotto spinazie,pinguïn,gouden banier, peper zout,[...]
Bron: smulweb.nl4 kabeljauwhaasjes van 200 g 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 24 verse asperges Crème fraiche Zout 8 forelfilets foreleitjes kervel Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4el olijfolie 1dl visfond 8 kleine zilveruitjes 8 mini meiknolletjes 1 rettich of koolrabi 8 champignons 50gr peultjes 12 cherry tomaatjes 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram gepelde mosselen, 200 gram witvis gefileerd, 200 gram zalm gefileerd, Bovenstaande kan naar smaak worden gedaan. 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel olijfolie met[...]
Bron: ah.nl200 gram tonijn (langwerpig stuk van 4 bij 4 cm) 1 eetlepel witte sesam 1 eetlepel zwarte sesam Tube wasabi 50 gram zeekraal Halve komkommer Halve avocado 150[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 1 bekertje crème fraîche (2[...]
Bron: ah.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen - 150 gram gerookte heilbot - 2 sjalotten - 5 cl balsamico-azijn - 10 cl olijfolie - 1 citroen - 1 tomaat - verse groene kruiden (kervel,[...]
Bron: smulweb.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 300 gr gerookte paling,500 gr gerookte zalm,300 gr roomboter,3 eetl room,2 eidooiers,citroensap,peper,zout,kervel,75 gr kappertjes,100 gr[...]
Bron: smulweb.nl