Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]
Bron: smulweb.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 8 verse zeebaarsfilets met huid zeezout 4 rijpe trostomaten 60 gr. gezouten kappertjes, zorgvuldig afgespoeld ¼ bos platte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasem, forel, snoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kop bloem zout en versgemalen peper mestpunt chilipoeder 6 witte visfilets van 150 gr (zeebaars, kabeljauw, heilbot) 250 ml olijfolie 4[...]
Bron: smulweb.nl