Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Na de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVandaag had Peter zijn eerste dagje vrij bij zijn nieuwe baan. Lekker een dagje in de tuin werken, potgrond bijvullen, oude planten weggooien, terras vegen,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmsteaks 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel gedroogde rozemarijn zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl