Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 250 g kabeljauwfilet, of andere witvis - 1 el rode curry pasta - 1 limoenblaadje, fijngehakt - 2 el verse koriander, fijngehakt - 1 el vissaus[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 4 cm verse gember 2 rode pepers 2 uien 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g verse kabeljauwfilet 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen ((rauw en ongepeld, uit diepvries), ontdooid) 2 eetlepels jalopeñopeperreepjes (pot a 225 g) 1 zakje verse koriander[...]
Bron: ah.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl: Ingrediënten 500 gr gepelde middelgrote grote garnalen (24 tot 36), schoongemaakt 1/2 theelepel komijnzaad, bij voorkeur Marokkaanse 4 teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel veel tropischer dan Latijns Amerika kan het niet worden, dus heb ik even een authentiek fris Peruaans visreceptje om weten te toveren tot een fantastisch[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen De curry: - 600 g filets van stevige witte vis (bv.roodbaars,wijting...) 8 gamba′s 1 broccoli 4 selderstengels -1 grote sjalot -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g rauwe ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid 2 el jalapenopeperreepjes (pot 225 g Casa Fiesta) 1 zakje verse koriander 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIk ben voor het zaterdagdiner toch in 100Calorieën aan het blade- ren en daarom besluit ik dit recep met vis te maken bij de gevulde courgettes . Omdat het er[...]
Bron: mangerie.blogspot.com