kippenragout jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt | rodekoolschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder cognac

Gevonden 14 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vissticks met tomaten-kokossaus

Ingrediënten 350 g rijst 1 blikje ansjovisfilets (in olie (46 g)) 2 uien (gesnipperd) 2 theelepels kappertjes (potje) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400[...]

Bron: ah.nl
Schelvis met salsa verde en peperonata

voor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]

Bron: smulweb.nl

' Zeebaars met tapenade van zwarte olijven,[...]

voor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel in pancetta gewikkeld met salsa verde

voor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Tilapiafilet op prei met een kruidige korst

voor 4 personen * 4 preien, in halve ringen gesneden * 800 gram tilapiafilet, in de lengte doormidden gesneden * sap van een halve citroen * een paar flinke[...]

Bron: smulweb.nl
Ansjovisrollade

Ingrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]

Bron: ah.nl
Garnalen met salsa

Ingrediënten 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje bieslook ((25 g),[...]

Bron: ah.nl
Roodbaars met witte wijn- en citroensaus

Witvis met een frisse en licht pittige saus; ideaal voor op een zomeravond wanneer je niet al te zwaar wil tafelen! Heerlijk in combinatie met een salade van[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Ansjovis-rollade

voor 8 personen 900 gram varkensfiletrollade (liefst niet gepekeld) 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 4 tenen knoflook 3[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto al tonno (tonijnpesto)

Ingrediënten Opbrengst : 20 porties, ± 600 ml (serveer)kom nodig 150 gram tonijn (in blik, dan op water) 8 stuks ansjovis 3 eetlepels kappertjes 8[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm Forel

voor 6 personen 6 zalmforelfilets 2 eetlepels citroensap zout en peper 2 eetlepels olijfolie plakjes citroen om te garneren VOOR DE GROENTESPAGHETTI 1[...]

Bron: smulweb.nl
Visfondue In Bouillon

voor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]

Bron: smulweb.nl
Ansjovis-rollade

voor 8 personen 900 gram varkensfiletrollade (liefst niet gepekeld) 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 4 tenen knoflook 3[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel gewikkeld in pancetta met salsa verde

voor 4 personen - 1 zeeduivelfilet van 600 gram, zonder vel - geraspte schil van citroen - 30 dunne plakjes platte pancetta - 50 ml olijfolie - 20 gr.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy