recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder cognac

Gevonden 30 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vissticks met tomaten-kokossaus

Ingrediënten 350 g rijst 1 blikje ansjovisfilets (in olie (46 g)) 2 uien (gesnipperd) 2 theelepels kappertjes (potje) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400[...]

Bron: ah.nl

Schelvis met salsa verde en peperonata

voor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]

Bron: smulweb.nl
' Zeebaars met tapenade van zwarte olijven,[...]

voor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel in pancetta gewikkeld met salsa verde

voor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Vis is:

Voor mijn periodieke mantouxtest ben ik in Amsterdam en als ik daar dan toch ben, kan ik er ook best een culinair strooptochtje aan vast plakken. Vind ik. En[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gerookte makreel met sardines quiche

3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met kruiden en saffraan aardappeltjes

voor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]

Bron: smulweb.nl
Tilapiafilet op prei met een kruidige korst

voor 4 personen * 4 preien, in halve ringen gesneden * 800 gram tilapiafilet, in de lengte doormidden gesneden * sap van een halve citroen * een paar flinke[...]

Bron: smulweb.nl
Vis uit blik van Bart van Olphen

Misschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Barbecue-vispakketjes met aardappelsalade

Ingrediënten 2 schaaltjes pangasiusfilet (vis, a ca. 220 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 3 eetlepels (olijf)olie 1 pak aardappelschijfjes[...]

Bron: ah.nl
Ansjovisrollade

Ingrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]

Bron: ah.nl
Garnalen met salsa

Ingrediënten 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje bieslook ((25 g),[...]

Bron: ah.nl
Zalm met spinazie en papillotte

Ingrediënten 1 teen knoflook 138 g ansjovisfilets (blikje à 46 g) 6 el olijfolie 300 g bladspinazie (zak) 500 g zalmfilet 1 citroen 10 g platte[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade

Ingrediënten 4 zalmfilets (diepvries, zak a 750 g) 1 Frans stokbrood (voorgebakken) 1 dl mayonaise (met yoghurt (pot a 350 ml)) 1 el pesto alla genovese[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy