Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 gr kabeljauw 1 vleestomaat, in plakken 2 sjalotjes, in ringen zeezout versgemalen zwarte peper 2 takjes verse tijm olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 3 uien, in dunne schijfjes 1 rode paprika, in dunne schijfjes 1/2 groene paprika, in dunne schijfjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen (grote) 1 citroen 1 sjalot 2 el peterselie, gehakt 4 sneden brood, wit 2 el boter olijfolie peper zout Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen (grote) 1 citroen 1 sjalot 2 el peterselie, gehakt 4 sneden brood, wit 2 el boter olijfolie peper zout Handig[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g broccoli 50 g boter 400 g kabeljauwfilet 1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g) 2 sjalotten ½ pot finesse voor verrijken (a 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 225 g) 3 eetlepels boter 1 eetlepel zwarte[...]
Bron: ah.nlEen klassiek recept en altijd weer lekker. Ingrediënten voor 2 pers.: 2 stukjes kabeljauwrug, liefst met huid 1/2 eetlepel grove mosterd boter 1 el olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl