Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
voor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sinaasappel ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 teentje knoflook (geperst) 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 g) 2 grote[...]
Bron: ah.nl