recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder sambal

Gevonden 51 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Visgratin met Pasta

voor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]

Bron: smulweb.nl
Visballetjes met dille-yoghurtdip

Ingrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]

Bron: ah.nl
Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen

voor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]

Bron: smulweb.nl
Romig vispotje

Ingrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw met pancetta en kaas

voor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw verrassing

voor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met zoet-zure wortels, bokchoy en[...]

voor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]

Bron: smulweb.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
zeewolf met wijnsaus

voor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Vis-Garnalencurry (pittig en SLANK)

voor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Vis-Garnalencurry (pittig en SLANK)

voor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]

Bron: smulweb.nl
zeewolf met wijnsaus

voor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen

voor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauw met zeeaster

Ingrediënten 1 sinaasappel ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 teentje knoflook (geperst) 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 g) 2 grote[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy